E Emircan Boztaş Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 41 1 Haziran 2020 #1 ASUS ROG STRIX RX 5700XT aldım. Elimde Corsair VS650 650W PSU var. Bunlar birbirine uyar mı ya da başka PSU almam gerekir mi?
ASUS ROG STRIX RX 5700XT aldım. Elimde Corsair VS650 650W PSU var. Bunlar birbirine uyar mı ya da başka PSU almam gerekir mi?
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 1 Haziran 2020 #2 Yeni bir PSU almanıza gerek yok ekran kartınıza yeterli.
pissed26 Hectopat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #3 Sıkıntı olmaz kullanabilirsiniz.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.321 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 1 Haziran 2020 #4 Şu an bilgisayarımda her iki parçada bulunuyor. 5 aydır sıkıntısız kullanıyorum.
Teyarev Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #5 Gerek yok.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #6 Emircan Boztaş dedi: ASUS ROG STRIX RX 5700XT aldım. Elimde Corsair VS650 650W PSU var. Bunlar birbirine uyar mı ya da başka PSU almam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Dostum o GPU'yu almanı önermem çok kötü yorumlar var. Onun yerine Nitro+ al. Pardon düzeltilmiş siz takmayın benim yorumumu.
Emircan Boztaş dedi: ASUS ROG STRIX RX 5700XT aldım. Elimde Corsair VS650 650W PSU var. Bunlar birbirine uyar mı ya da başka PSU almam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Dostum o GPU'yu almanı önermem çok kötü yorumlar var. Onun yerine Nitro+ al. Pardon düzeltilmiş siz takmayın benim yorumumu.
E Emircan Boztaş Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 41 1 Haziran 2020 #7 JusTaUseR dedi: Dostum o GPU'yu almanı önermem çok kötü yorumlar var. Onun yerine Nitro+ al. Pardon düzeltilmiş siz takmayın benim yorumumu. Genişletmek için tıkla... Ben indirimdeyken aldım ama.
JusTaUseR dedi: Dostum o GPU'yu almanı önermem çok kötü yorumlar var. Onun yerine Nitro+ al. Pardon düzeltilmiş siz takmayın benim yorumumu. Genişletmek için tıkla... Ben indirimdeyken aldım ama.
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Şu videoya bir bakın. Sıcaklık, ses tarzı sorunlardan bahsediliyor. Ve bu sorunları yaşarsanız nasıl düzelteceğinizden de bahsediyor. Videonun ilk başında önermediğinden de bahsediyor ama siz aldıysanız çoktan yapacak bir şey yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Şu videoya bir bakın. Sıcaklık, ses tarzı sorunlardan bahsediliyor. Ve bu sorunları yaşarsanız nasıl düzelteceğinizden de bahsediyor. Videonun ilk başında önermediğinden de bahsediyor ama siz aldıysanız çoktan yapacak bir şey yok.