ASUS ROG RX 6650 XT ekran kartı hotspot 118 derece

OMERİKOO

Hectopat
Baylar iyi chatler benim ekran kartımın oyundayken sıcaklığı 65 hotspotu 90 FurMark tesinde 70 hospot 118 normal gelmedi bana. Fanlar son hızda dönüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının termal macunu iyi yayılmamış veya pump out yapmış olabilir.

Ekran kartının termal macunu iyi yayılmamış veya pump out yapmış olabilir.
sistemi geçen gün ikinci el olarak aldım. 1.5 yıllık ekran kartında olur mu ki öyle şeyler ?

Bakımlarını ne zaman yaptırdınız, ya da yaptırdınız mı?

Driverla alakası nedir anlamadım.
sistemi toplu olarak geçen gün aldım. 1.5 yıllık ekran kartı. önceki sahibi yapmamış bakım.

Kartın termal pad ve macunlarını yenileyin. Termal macun kurumuş yüksek ihtimalle.
çok masraflı olur mu? hiç ekran kartı macunu yenilemedim.

Sistemi geçen gün ikinci el olarak aldım. 1.5 yıllık ekran kartında olur mu ki öyle şeyler?

Sistemi toplu olarak geçen gün aldım. 1.5 yıllık ekran kartı. Önceki sahibi yapmamış bakım.

Genelde benim bildiğim 2-3 senede bir yapılır macun, bakım vs. ama pump out mevzusunu bilmiyorum fehmi hocam daha iyi bilir.

sistemi geçen gün ikinci el olarak aldım. 1.5 yıllık ekran kartında olur mu ki öyle şeyler ?
Olabilir, Asus Dual serisinin hotspotu genelde yüksek oluyor diye hatırlıyorum kaliteli bir macun ve ped bakımı ile güzel sonuçlar alırsın.

Asus Dual serisi kartları hiç sevmedim şu zamana kadar. Verdiği sıcaklık bilgileri uyuşmamazlık yapabiliyor.

Hotspot sıcaklıkları zaten hocamın dediği gibi normalin üzerinde. Güzel bir termal macun ve pad değişimi yapılırsa sorun kalmayacaktır.

Tüm bunların yanında bir uyarı yapmam lazım. Eğer termal pad ölçülerini bulamazsanız putty sürmeye kalkışmayın. Ben de o hataya düştüm ama termal puttylerin kıvamı hamur gibi ama etrafta iz bırakan cinsten. Siz VRAM'e sürmeye çalışıyorsunuz o sırada etraftaki lehimleri engelliyor. Bir tane 6600XT kartı o yolla uğurladım çöpe. Aman dikkat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…