Asus ROG Ryujin 360 Extreme Sıvı soğutucu aıo_pump ayarı normal mi?

AKAZA_SLAYER

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, dün sivi sogutucu pompası 1300 devirlendeyken bir anda 3200'lerde gezmeye basladi boştayken resimlerdeki oranlarlar normal mi veya nasıl bir yol izlemeliyim? birinci resim otomatik sistemin verdiği ayar, ikinci resim ise benim arastirarak yaptğim ve 3200 bostayken normal mi pompa hizi? Eğer sizlerde varsa gorsel ona bakarak da yapabilirim.
ASUS TUF Gaming B850 Plus.
ASUS ROG ryjin 360mm extrm.
AMD Ryzen 9800x3D.

Dosya Ekleri

• IMG_0835.jpeg
    IMG_0835.jpeg
    172,6 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_0844.jpeg
    IMG_0844.jpeg
    117,9 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, dün sivi sogutucu pompası 1300 devirlendeyken bir anda 3200'lerde gezmeye basladi boştayken resimlerdeki oranlarlar normal mi veya nasıl bir yol izlemeliyim? Birinci resim otomatik sistemin verdiği ayar, ikinci resim ise benim arastirarak yaptğim ve 3200 bostayken normal mi pompa hizi? Eğer sizlerde varsa gorsel ona bakarak da yapabilirim.
ASUS TUF Gaming B850 Plus.
ASUS ROG ryjin 360mm extrm.
AMD Ryzen 9800x3D.

Hocam pompaları son devirde çalıştırmanız daha iyi yoksa çabuk bozuluyorlar. Bırakın direkt devir alsın en iyisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
3200 normal değil pompanın ömrünü baya bir kısaltır. BIOS'a girerek all set default diyin ilk önce eğer hala ilk görseldeki gibi çok yüksek bir eğri yaparsa kendi oluşturduğunuz eğriyi kullanın.

Liquid Freezer 3'ü de benzer bir eğri ile kullanıyorum 1 senedir, sıcaklıklar olması gerektiği gibi düşük ve sessiz.

3200 normal değil pompanın ömrünü baya bir kısaltır. BIOS'a girerek all set default diyin ilk önce eğer hala ilk görseldeki gibi çok yüksek bir eğri yaparsa kendi oluşturduğunuz eğriyi kullanın.

Liquid Freezer 3'ü de benzer bir eğri ile kullanıyorum 1 senedir, sıcaklıklar olması gerektiği gibi düşük ve sessiz.
En azılnan 30° civarı bir eğimle yapmanız daha sağlıklı olur.

O zaman hocam benim manuel yaptigim ikinci resimdeki kullanmaya devam edeceğim boşta 1600 ve ya 2000 rpmlerde dolaşiyor ve ya sizde resim olarak gonderirseniz aynisini yapmaya ugrasirim cok tesekurler

O zaman hocam benim manuel yaptigim ikinci resimdeki kullanmaya devam edeceğim boşta 1600 ve ya 2000 rpmlerde dolaşiyor ve ya sizde resim olarak gonderirseniz aynisini yapmaya ugrasirim cok tesekurler
İşteyim şuan, akşam 16:00 sularında bana bir bildirim gönderip hatırlatırsan ilgili görseli buraya yükleyebilirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı