İnternet ortamında hiç ryujin 360 ile H170i karşılaştırması görmedim ben hep H150i ile karşılaştırmışlar var ise eğer bana gönderir misiniz videoyu görmek isterim. Burada marka hayranlığı yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. Benim sistemimde birçok parça ASUS fakat RAM'lar, sıvı soğutucu, fanlar, klavyem ve kasam Corsair kullandım. 360mm soğutucu ile 420mm soğutucu arasında kesinlikle farkın olduğu ortada fakat buradaki söz konusu sıcaklıklar aynı ortamda aynı termal macun ile aynı işlemci aynı frekansta mı kullanıldı bunlara bakmak gerekir. Kimi H170i alıp düşük kalitede termal macun kullanır sıcaklıkları ona göre olur kimi ryujin kullanır Thermal Grizzly kullanır. Aradaki 60mm fark ve fanların 120'den 140'a çıkması bir performans söz konusu. "ben bir şey almak istersem pahalı bir şey alırım ki uzun vadede götürsün." bu cümlenizden ben pahalı ürün daha iyidir anlamını çıkarmışım 1 ay önce ne düşünerek bunu böyle cevapladım bilmiyorum ama ortak paydada buluşmamıza sevindim. Cevabınızı bekliyorum. İyi sosyaller dilerim.