Asus Rog Scope RX kendi kendine "i" tuşuna basıyor

Klavyeden memnunum normal şartlarda, hot swap özelliğini ilk kez duydum burada. Yaklaşık 2 sene önce fiyatı uygun geldiği için almıştım.

Hot-swap özelliği Switch be keycap değiştirmenizi sağlıyor. Yani tek Switch bozulunca garanti gittiyse klavyeden olmuyorsunuz.

Konuyu sonradan gördüm ama yine de bende yazmak istedim "ASUS ROG STRIX Scope RX red switch" isimli ürünü kullanıyorum keşke almasaymışım dedirtti. Kendi kendine tuşlara basıyor kafayı yedirtti bana. Bundan 7-8 yıl önce aldığım dandik Everest bile böyle sorunlar yaşatmadı. Daha alalı 1 yıl bile olmayan ASUS kafayı yedi.

Hocam ben garantiye göndermiştim kutusunu bile açmamışlar aynı benim bantladığım şekilde geri geldi. Kutunun üzerine “i tuşu bakımı” yazan bir kağıt yapıştırmışlardı. Gelir gelmez açıp bilgisayara taktığım anda yine kendi kendine i tuşuna bastı. Yazılımından i tuşunu devredışı bırakıp bir süre öyle kullandım daha sonra denemek için tekrar aktifleştirdim bir daha sorun olmadı, kendi kendine düzeldi.

ASUS bu konuda beni de çok üzdü keşke almasaydım dedirten bir ürün oldu. Şu an bir sorun yok Armoury Crate'den sıfırlama yaptım ama yazılım hatalı bir klavyeye 3 bin lira vermekte az değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…