Merhaba arkadaşlar, yeni bir oyuncu mouse satın almadan önce açacağım son konu, daha önce birkaç konu açtım, arkadaşlar sağ olsun cevapladılar, ama tavsiye edilen ürünlere yeni alternatif ürünler buldum, bu ürünler arasında hangisini önerirseniz onu alacağım.
Önemli olan tutuşunuz ve farenin elinizle olan uyumu. Genel olarak hepsi alınabilir fare sayılır. MSI hariç. Asus ise küçük duruyor. Ancak denemekte fayda var. Benim önerim G102 veya Corsair Harpoon.
Önemli olan tutuşunuz ve farenin elinizle olan uyumu. Genel olarak hepsi alınabilir fare sayılır. MSI hariç. Asus ise küçük duruyor. Ancak denemekte fayda var. Benim önerim G102 veya Corsair Harpoon.
Aynen G102 benim şu an en yakın olduğum fare, elime daha uygun olacağını düşünüyorum, çünkü farem bozulduğunda idareten A4 Tech'in 10 TL'lik dandik faresinden satın almıştım, bu linkteki fareyi.
G102 de Cloud Core da oyuncu ekipmanları konusunda fiyatına göre başarılı ürünlerdir. Mantıklı seçimler yapmışsınız bu konuda da. Hayırlı olsun diyelim.