Asus ROG Sica vs Logitech G102 vs MSI DS100

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
7
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni bir oyuncu mouse satın almadan önce açacağım son konu, daha önce birkaç konu açtım, arkadaşlar sağ olsun cevapladılar, ama tavsiye edilen ürünlere yeni alternatif ürünler buldum, bu ürünler arasında hangisini önerirseniz onu alacağım.

Bütçem 100 TL ile 120 TL arası. Almayı düşündüğüm fareler şunlar:
  1. MSI Interceptor DS100 Gaming Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
  2. Logitech G102 Prodigy Oyuncu Mouse 910-004939 Fiyatı
  3. Asus ROG Sica Kablolu Siyah Oyuncu Mouse Fiyatı
  4. Logitech G300s Oyuncu Gaming Mouse + Mousepad Hediye - n11.com
Dediğim gibi arkadaşlar, bunlardan hangisini daha çok önerirseniz hemen şimdi onu sipariş vereceğim.

Önemli olan tutuşunuz ve farenin elinizle olan uyumu. Genel olarak hepsi alınabilir fare sayılır. MSI hariç. Asus ise küçük duruyor. Ancak denemekte fayda var. Benim önerim G102 veya Corsair Harpoon.

Aynen G102 benim şu an en yakın olduğum fare, elime daha uygun olacağını düşünüyorum, çünkü farem bozulduğunda idareten A4 Tech'in 10 TL'lik dandik faresinden satın almıştım, bu linkteki fareyi.

A4 Tech Op620d Siyah Usb Kablolu Optik Mouse - n11.com

Ve bu tasarımın elime çok daha uygun olduğunu fark etmiştim, çünkü daha önceki profesyonel Logitech G600 fareden bile daha rahat hissettirmişti.

G102 ise tasarım olarak bu dandik fareye çok benziyor, yani o tasarımın çok daha profesyonel ve kaliteli hali gibi düşünüyorum G102 için.

O yüzden onu sipariş veriyorum, teşekkürler.

Seçenekler arasından G102 tercih ederdim. Seçenekler dışında da Corsair Harpoon.

Teşekkürler dostum G102 model fareyi sipariş verdim, muhtemelen birkaç güne ulaşır elime, ulaştığında bir görüşlerimi belirttiğim konu da açarım.

Senin tavsiyelerini genel olarak beğeniyorum, daha önce HyperX Cloud Core kulaklık önermiştin, onu da çok beğenmiştim. :)

G102 de Cloud Core da oyuncu ekipmanları konusunda fiyatına göre başarılı ürünlerdir. Mantıklı seçimler yapmışsınız bu konuda da. Hayırlı olsun diyelim. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı