Bu bütçeye daha iyisini önerebilirler ama asus olmayabilir.ASUS laptopum var ve yanina ASUS mouse almak istiyorum. Elim biraz büyük oldugu icin büyük bir mouse almak istiyorum. Butceden yana pek sikintim yok.
ASUS'un bu mousunu buldum nasildir sizce?
N11'den ASUS ROG spatha X RGB kablolu-kablosuz 18000 DPI lazer oyuncu mouse seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Asus ROG Spatha X RGB Kablolu-Kablosuz 18000 DPI Lazer Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Asus ROG Spatha X RGB Kablolu-Kablosuz 18000 DPI Lazer Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
ASUS laptopum var ve yanina ASUS mouse almak istiyorum. Elim biraz büyük oldugu icin büyük bir mouse almak istiyorum. Butceden yana pek sikintim yok.
N11'den ASUS ROG spatha X RGB kablolu-kablosuz 18000 DPI lazer oyuncu mouse seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Asus ROG Spatha X RGB Kablolu-Kablosuz 18000 DPI Lazer Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Asus ROG Spatha X RGB Kablolu-Kablosuz 18000 DPI Lazer Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
pardon hocam
Gladius olanı kullanıyorum eliniz büyükse tam oturacaktır.Asus Rog Gladius III Wireless AimPoint çok daha iyi. Bütçe sıkıntısı yoksa Keris II Ace daha da iyi.
Bu bütçeye daha iyisini önerebilirler ama ASUS olmayabilir.
ASUS ROG Gladius II'ı Wireless aimpoint çok daha iyi. Bütçe sıkıntısı yoksa Keris II ace daha da iyi.
Tutuş ve el boyutunuz nedir söyleyin milyon tane birbirinden iyi model var üstelik kablolu hızında kablosuz.
Pardon hocam.
Hocam o fiyata kablosuz ve daha iyisini alabilirsiniz.
Bu bütçeye daha iyisini önerebilirler ama ASUS olmayabilir.
Gladius olanı kullanıyorum eliniz büyükse tam oturacaktır.
Asus şartsaASUS laptopum var ve yanina ASUS mouse almak istiyorum. Elim biraz büyük oldugu icin büyük bir mouse almak istiyorum. Butceden yana pek sikintim yok.
Tutuş ve el boyutunuz nedir söyleyin milyon tane birbirinden iyi model var üstelik kablolu hızında kablosuz.
Pardon hocam.