Asus ROG Spotlight ve ASUS ROG AURA Terminal

Makaleler
10
Yer
Muğla
Daha fazla  
Meslek
fotografcı
Bekliyorum, terminal aurasync destekli mi? Yani anakarta bağlasak olur mu yoksa kendi kutusuyla mı çalışıyor sadece.
USB ile bağlantı yapar iseniz AURA Sync aktif olur.
Evet gelelim incelemeye. ROG Spotlight elime ulaştı fakat AURA Terminal daha kargolanmamış bile. QP Bilişim ile konuştum kargonun sorunu olduğunu söylediler (Yurtiçi Kargo).
Öncelikle spotlight ROG logosunu yansıtıyor ve Aura Sync uyumlu (USB ile bağlantı yapmanız gerekmekte).
Spotlightin altında mıknatıs bulunuyor. Bu bir avantaj istediğiniz metal yüzeye yapıştırabilirsiniz. Bir vidası var ters düz şekilde nasıl isterseniz o şekilde yansıtmak için ufak bir vida konmuş. ( Bence mantıklı )
Menzil olarak gayet yeterli.
Resimler;
Not: Üstünde jelatin ile geliyor. Ben çıkardığım için resimlerde yok. Kutu jelatinli bir şekilde.

1573654493155.png

1573654538014.png

1573654563076.png

1573654590316.png

Kutu içeriği şu şekilde;

1573654626204.png

Son düzenleme:
Odanın bir ucundan diğer ucuna yansıtıp fotoğrafını atabilir misiniz acaba? Hayırlı olsun.
Teşekkürler. En kısa zamanda.
Güncelleme: Aura Terminal kargoda kaybolmuş. Kafayı yemek üzereyim.
Aura terminalde elime ulaştı.

Kutu içeriği;

1573848365191.png

• 1x Aura Terminal
  • 3x ARGB Led (30x2, 60x1)
  • 3x 3M Yapışkan ( Her pakette 6'şar adet)
  • 1x adaptör
  • 1xavrup tipi fiş
  • 1xTürkiye tipi fiş
  • ROG Sticker
  • ROG Kablo bağları
  • 1x Molex to dc power
  • 3x ARGB uzatma kablosu
  • 1x kullanma klavuzu
  • 1x USB bağlantı
  • 1x usb connector to Terminal bağlantı

Ürüne ait görseller;

1573848391005.png

1573848409977.png

1573848424282.png

Ürün Türkiye şartlarında biraz pahalı. ROG HALO programı ile ledleri monitör arkasına yapıştırdıktan sonra ekran rengine göre ayarlayabilirsiniz.
Normal ARGB olarak kullanmak isterseniz AURA Sync programı ile kontrol edebilirsiniz. Daha sonra ek led almak isterseniz 1 adet daha izin veriliyor. Onun linki şurda;

30 cm: Asus Rog Addressable 30 cm Led Şerit (90Mp00V1-M0Uay0) Fiyatı

60 cm: Asus Rog Addressable 60 cm Led Şerit (90Mp00V0-M0Uay0) Fiyatı

Son düzenleme:
Merhaba, Asus Rog Halo'yu hâlâ kullanıyor musunuz? hdr ekran ile test etme şansınız oldu mu?
buna benzer corsair'de de ürünler var ama hdr ekran ile çalışmıyor o yüzden merak ettim

Merhaba, Asus Rog Halo'yu hâlâ kullanıyor musunuz? hdr ekran ile test etme şansınız oldu mu?
buna benzer corsair'de de ürünler var ama hdr ekran ile çalışmıyor o yüzden merak ettim
Bende Corsair'in ürünü var, monitörümde HDR özelliği de var. Ne çalışmıyor merak ettim.

Evet var. HDR'la da çalışıyor, herhangi bir problem yaşamadım. Sadece bar olduğu taktirde çalışmıyor. Çünkü renkleri 4 taraftan alıyor. Alt, yanlar ve üst.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı