@M7sTy Ahlakımı bozmak istemiyorum ama seviyenizi baya düşürdünüz. Göz ardı listeme gireceksiniz zaten de, böyle saçma bir düşünce anlayışı olur mu ya? F/P denen bir şey var. ROG benim gözümde en iyisidir ama indirimde ise. ROG 5600 modeline 3200 lira veririm ama 4000 lira olursa vermem. Bütün modellerinde geçerli. 1660S ve 2060 arasında FPS'den öte şeyler var. RT kullanılabilir, DLSS gibi bir nimet var. Sen hala devam ediyorsun yancılığını yapmaya. Zotac'ın nasıl bir marka olduğundan bile haberin yok. Fanboy bozuntusu.
@M7sTy ahlakımı bozmak istemiyorum ama seviyenizi bayağı düşürdünüz. Göz ardı listeme gireceksiniz zaten de, böyle saçma bir düşünce anlayışı olur mu ya? F/P denen bir şey var. ROG benim gözümde en iyisidir ama indirimde ise. ROG 5600 modeline 3200 lira veririm ama 4000 lira olursa vermem. Bütün modellerinde geçerli. 1660S ve 2060 arasında FPS'den öte şeyler var. RT kullanılabilir, DLSS gibi bir nimet var. Sen hala devam ediyorsun yancılığını yapmaya. Zotac'ın nasıl bir marka olduğundan bile haberin yok. Fanboy bozuntusu.
Bakın bence ROG STRIX'in fiyatı pahalı olabilir ama kaliteli ben mesela dediğim gibi kalite düşkünüyüm mesela 8K ya toplayacağım 1660S'li sistemi şimdi bazıları gelecek diyecek pahalı gayette iyi o sistemde en kaliteli parçaları seçtim ve gidipte içine Zotac 2060 almayı tercih etmiyorum.