Asus Rog Strix 1660Ti değerleri normal mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Ekran kartı değerlerimin hepsi normal gözüküyor ama bir değerden emin olamadım oda OCCT deki video değeri.
1596314828034.png

Video değeri dışındaki değerlerim normal yani Graphics le Video nun tam olarak ne olduğunu anlayamadım. Teknik özelliklerine baktım ama Asus'un kendi sitesinde bile ikisinden de bahsetmemiş. Lütfen birisi Graphics ve Video değerlerinin ne olduğunu ve değerlerimin normal olup olmadığını söyleyebilir mi?
Şimdiden teşekkürler.

Merhaba. Ekran kartı değerlerimin hepsi normal gözüküyor ama bir değerden emin olamadım oda OCCT deki video değeri.
Eki Görüntüle 629139
Video değeri dışındaki değerlerim normal yani Graphics le Video nun tam olarak ne olduğunu anlayamadım. Teknik özelliklerine baktım ama Asus'un kendi sitesinde bile ikisinden de bahsetmemiş. Lütfen birisi Graphics ve Video değerlerinin ne olduğunu ve değerlerimin normal olup olmadığını söyleyebilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
Normaldir, Allah herkese nasip etsin beğenenler like atarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı