yekta.t Decapat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #11 YomyTerror dedi: Bir toptancılara falan baksaydın keşke. Genişletmek için tıkla... Ya çok sorun değil hem ucuza aldım 8000 TL gibi bir fiyata eğer piyasada şu an 9 TL nib altında kart yok, sıkıntı olursa 5-6 ay sonra satar başka modele geçerim çok mühim değil zaten OC falan yapmıyorum.
YomyTerror dedi: Bir toptancılara falan baksaydın keşke. Genişletmek için tıkla... Ya çok sorun değil hem ucuza aldım 8000 TL gibi bir fiyata eğer piyasada şu an 9 TL nib altında kart yok, sıkıntı olursa 5-6 ay sonra satar başka modele geçerim çok mühim değil zaten OC falan yapmıyorum.
YomyTerror Kilopat Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 246 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #12 Peki nereden satın aldın link atabilir misin?
yekta.t Decapat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #13 YomyTerror dedi: Peki nereden satın aldın link atabilir misin? Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com yekta.t dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Daha bu sabah vardı ama haftaya gelir
YomyTerror dedi: Peki nereden satın aldın link atabilir misin? Genişletmek için tıkla... GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com yekta.t dedi: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Daha bu sabah vardı ama haftaya gelir
YomyTerror Kilopat Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 246 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #14 Teşekkürler.