ASUS ROG STRIX 5700 Gaming OC alınır mı?

ferhat çamoğlu

Centipat
ASUS ROG STRİX piyasadaki en iyi 3 ekran kartı modeline rahatça girer. Gerek soğutması, gerek sessizliği, gerek görünüşü.
Sisteme gelecek olursak;
Bütçesine göre berbat. O bütçeye 8GB RAM, ve cıbıldak VRAM'li anakart yakışmadı açıkcası. Kasa olarak da daha güzel şeyler tercih edilebilir. Önerimdir;
Sisteme B450M TUF PLUS ekleyip, Ryzen 5 3600XT (i5 10600K seviyesinde diye biliyorum) koyarsak bir tık daha ucuza ama daha güzel bir sistem toplamış olursun. Hazır sistemlerden en iyilerden bence.
Fakat kendin toplayabilirsen belirt, parçaları ayrı ayrı daha güzel şeyler atalım sana.

ASUS ROG STRIX piyasadaki en iyi 3 ekran kartı modeline rahatça girer. Gerek soğutması, gerek sessizliği, gerek görünüşü.
Sisteme gelecek olursak;
Bütçesine göre berbat. O bütçeye 8 GB RAM, ve cıbıldak VRAM'li anakart yakışmadı açıkcası. Kasa olarak da daha güzel şeyler tercih edilebilir. Önerimdir;
Sisteme B450M TUF Plus ekleyip, Ryzen 5 3600XT (i5 10600K seviyesinde diye biliyorum) koyarsak bir tık daha ucuza ama daha güzel bir sistem toplamış olursun. Hazır sistemlerden en iyilerden bence.
Fakat kendin toplayabilirsen belirt, parçaları ayrı ayrı daha güzel şeyler atalım sana.

Vallahi kardeşim kendim toplamak isterimde hiçbir tecrübem yok. İtopya gibi sitelerden de hiç alışveriş yapmadım. Attıgın sistemi dedigin gibi yapıp ekstra ekran kartını 5700XT 8 GB a yükseltsem nasıl olur sence

Vallahi kardeşim kendim toplamak isterimde hiçbir tecrübem yok. İtopya gibi sitelerden de hiç alışveriş yapmadım. Attıgın sistemi dedigin gibi yapıp ekstra ekran kartını 5700XT 8 GB a yükseltsem nasıl olur sence
İşlemciye OC yapamayacaksanız aslında cıbıldak VRAM alınır. Dediğin gibi de olur. Fakat fikrim kendi toplamanız. Bence bir Technopat sistem toplama videosuyla işini görürsün. Fakat kendine çok güvenmiyorsan biraz video izle. Ben 3-5 video izledim. SATA bağlantılarını felan fazla izlemedim fakat temel şeyleri yapıp onları videodan tamamlayabileceğimi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı