ASUS ROG STRIX 5700 XT 102 derece normal mi?

CortezCortez

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Başlıkta da belirttiğim gibi. Boştayken 60 derece, stres testde Max 102 derece gördü. Kartla ilgili ASUS'un yayınladığı son VBIOS'u yapmadım. Yapsamda çok fark yaratcağını düşünmüyorum. Sorum bu kart için bu sıcaklık değerleri normal mi yoksa iade et hiç uğraşma mı diyorsunuz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kasanızın hava akışına güveniyorsanız direkt iade edin. Başka modellere bakın.

O kartin vidalarinda sorun var diye hatirliyorum. Garanti de vidalari degisince bayağı dusuyormus sicakliklar.

O neymiş öyle ya 1660Tİ kullanıyorum Gaming X modelini boşta 35-36 yük altında 64 dereceyi geçemedik daha anormal bir sıcaklığınız var direk garantiye teslim edin bence

Evet bu kart için bu değerler normal çünkü üretim hatası nedeniyle kart aşırı ısınıyor. İade edin hiç uğraşmayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kronik sorunlu kart. İade edin, hiç uğraşmayın. Yakın bir arkadaşım Vatan'dan alıp 3 ay kadar kullandı. Dayanamayıp iade talebiyle garantiye gönderdi. Servis en ufak bir şey sormadan iadeyi kabul etti 3 aylık olmasına rağmen. Asus bile farkında ne kadar sorunlu bir kart olduğunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…