ASUS ROG STRIX 5700XT Isınma problemi

Ekran kartını şimdi vatan garantiye teslim ettim. Çalışan bana 100 110 derecenin normal olduğu konusunda diretiyor. Keşke az birşey bilen birileri olsa orada 100 derece nasıl normal olabilir ?

Ben de 5700 XT kullanıyorum referans sürüm olan blower fanlı. 2500 RPM de çalıştırıyorum oyun oynadığım zaman. Sıcaklık en ağır olabilecek Assassin's Creed Odyssey'de bile 60-65 derece oluyor. Boştayken ise 33 derece.

Kardeş sorunun düzeldi mi? Süreç nasıl geçti?
Senin kartın da mı ROG Strix 5700XT? Eğer öyleyse kronik sorunlu. Şu konulara bakabilirsin. Direkt Asus'un sitesinden servis talebi oluştur ve UPS kargo gelip evinden alıyor zaten.

Kardeş sorunun düzeldi mi? Süreç nasıl geçti?

Eski bir konuyu tekrar gündeme getirmişsiniz.

Asus Rog Strix 5700 XT tasarım hatası içeren bir kart. Soğutucu bloğu GPU üzerine yeterince baskı uygulamıyor. Asus önce suçu AMD'ye atmaya çalıştı. Ancak başka marka 5700 XT kartlarda hatta referans modelde bile böyle birşey yok. Ayrıca Asus Tuf kartlarda da sorun varmış. Bellek sıcaklığının 110 dereceye vardığını söyleyenler oldu.

Şu an Asus tarafındaki tavır nedir bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı