ASUS ROG STRIX 5700XT vs Sapphire 5700XT Nitro+

tlggmsts

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

2 Tane ekran kartı arasında kaldım;
Sapphire Nitro+ 3400TL.
Asus 3442TL ancak 285TL ASUS geri ödeme ve ziraat 200TL geri ödemeyle beraber 2950 TL oluyor.

Hangisini almayı önerirsiniz, şu anda yola çıkıyorum mağazadan alacağım direk.

Sistemim;
Ryzen 5 3600X.
ASUS TUF B450 PRO GAMING.
Corsair 16 GB 3200MHz.
XPG SX8200 512 GB.
Phanteks P350X.
Cooler Master 650W 80+

nitro oclanmış versiyondur saat hızı biraz daha yüksektir fabrika çıkışlı tercihinize kalmış

nitro oclanmış versiyondur saat hızı biraz daha yüksektir fabrika çıkışlı tercihinize kalmış
İlk aldığım zamanlarda OCye gerek yok muhtemelen. Frekanslarını normale çekmeye planlıyorum.

Ayrıca Asus oyun da veriyor

ROG STRIX'i öneririm

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatlar aynı olsaydı neyi tavsiye ederdiniz?
Problem yaşanırsa Asus ve Vatan'ın yaklaşımı nasıl bu konuda? Uğraştırıyorlar mı?
Yine ROG STRİX önerirdim, herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Aynı kart için neden fazla para veresiniz. ROG Strix mantıklı duruyor bu eşleşmede. Vatan bilgisayar ASUS'a yakınlığı ile bilinir. Onun ürünlerini satmaya çalışır, onun tişörtlerini giyer. Anlaşmalılar sanırım.

Sapphire RX 5700 XT Nitro+ kullanıyorum ve memnunum ama bütçe göz önüne alındığında ASUS şuan öne çıkıyor. Fiyatlar aynı olsa ve opsiyonlar olmasa Sapphire önerirdim.

Isınma açısından asus daha geride gözüküyor ama arada az da olsa fps farkı var sapphire açısından.

Fiyatları filan düsüşünve asus almaya karar verdim.
Umarım hiç bir klonik amd problemi yaşamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…