ASUS ROG STRIX 750W alınır mı?

Anlatmak zordu. Genel görüş o fiyata 750w gold alabilirmişim ama malzeme kalitesi daha düşük, modüler ve kabloları örgülü olmayan, 10 yıl garanti vermeyen vb. Şimdi bakıyoruz 550w gold güç kaynağında 5600X ve 3060 Ti kombinasyonu kullananlar var. Bu seviye benim düşündüğüm yükseltmenin bile üzerinde. Teknoloji ilerledikçe güç tüketimi düşmesine rağmen insanlardaki bu "belki bir gün RTX 3080 takarsam 750w ihtiyacım olur" takıntısını anlamıyorum. Giriş ve orta seviye kullanıcılar için ürün kalitesi ve özellikleri gereksiz fazla watt değerinden daha önemli.

Özellikle güç tüketimi konusunda cidden katılıyorum. Nanometre düştükçe güç tüketimi de azalıyor. İsteyen gidip 1000W güç kaynağı da alabilir ancak 550W'lık ASUS kalitesi tercih edildi diye çok kolay yorumlar yapılmıştı. Unutmadım.

Hazır @kandes2 incelemesini bu forumda açmayı unutmuşken bunun incelemesini yap bence.

Antec ve SuperFlower markalarina birer PSU'nun incelemesini yapar misiniz?

Guzel markalar ama burada bilen hic yok.

Mumkunse ACG 750.

Yoksa 1300W olan.

İfadeler: RPM
SuperFlower, Almanya gibi ulkelerde deli dehset satiyor. Turkiye'de niye yok merak ediyorum.

Tamam, şimdiden yazmaya başlıyorum, sabah bunu paylaşırım, öğlene doğru da superflower bir PSU için rehber hazırlarım.
Tam SuperFlower rehberi yap diyecektim. ^_^

Çok fazla isteğim var ama birde NZXT PSU'ları için rehber bekliyorum. ^_^ @RPM

Çok fazla isteğim var ama bir de NZXT PSU'ları için rehber bekliyorum. @RPM

Genelde sabah yayınlamak için şu saatlerde bir rehber hazırlıyorum, şimdi elimde antec var, yarın öğlen ve akşam saatlerinde bir adet superflower bir de NZXT PSU incelerim.

Piyasada rehberini yapacak PSU bitince ne yapacağım acaba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…