ASUS ROG Strix B360-F sistem uyumu

yasber

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar,

1) Arkadaşlar, başlıkta da yazdığım gibi anakart modelim ASUS ROG Strix B360-F. Ürün 2666 MHz RAM destekliyor. Bu ürünümün QVL listelerine baktığımda listede 3000 MHz RAM'leri de desteklediğini görmekteyim. RAM'i 3000 MHz almalı mıyım, 3000 MHz olarak çalışır mı?
2) Diğer sorum; PSU modelim Corsair RM750i 80+ Gold. Yine anakartımın QVL listesine baktığımda Corsair'in birçok PSU'sunu desteklediğini görüyorum fakat benim bu modelim yazmıyor. Bilgisayarı bu PSU ile kursam sıkıntı olur mu?
3) Son sorum ise SSD ile ilgili. SSD modelim Samsung 970 Evo 500 GB. QVL listesinde aynı SSD'nin 250 GB modeli ve diğer birçok modeli yazmakta ama benim 500 GB'lik model yazmıyor. Sonuç olarak bu şekilde bilgisayarı kurabilir miyim? Herhangi bir ürünü kullanmak için QVL listesinde yazması zorunlu mu?
Yardımcı olursanız çok iyi olur. Bilgisayarımı yarın kurmak istiyorum. Herkese teşekkürler.
@Recep Baltaş Lütfen yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı