ASUS ROG STRIX B550-E Gaming nasıldır?

TheSerdar27

Hectopat
Daha fazla  
ASUS ROG STRIX B550-E anakartı almak istiyordum ama pişman olur muyum diye biraz kararsız kaldım. Aranızda bu anakartı kullananlar sizce pişman olur muyum yoksa sizin bana önerebileceğiniz farklı bir şeyler var mı?

Hem Asus hem ROG. Ne gibi bir konuda pişman olabilirsin ki? B-550'ler arasında Asus'un en kaliteli serisi. Ryzen 5 serisi işlemciler ile gayet güzel çalışacaktır. OC falan da rahatlıkla kaldırır. Tepe tepe kullanırsın :)
Fikriniz için teşekkürler.
İlk defa kasa toplayacağım için alacağım her parçadan çok emin olmak istiyorum. İlk defa toplayacağım içinde üzerimde biraz bilgisizlik var. Peki Ryzen 7 bir işlemci ile uyumluluğu nasıl olabilir?

Hangi işlemci için düşünüyorsunuz ?
Şuanlık, Ryzen 5 5600x için düşünüyorum

Fiyat olarak daha uygun bir anakart seçip, diğer donanımlarınızı yükseltmeyi de düşünebilirsiniz. Ekran kartı tercihinizi yazarsanız daha kolay fikir alışverişi yapabiliriz.

Fikriniz için teşekkürler.
İlk defa kasa toplayacağım için alacağım her parçadan çok emin olmak istiyorum. İlk defa toplayacağım içinde üzerimde biraz bilgisizlik var. Peki Ryzen 7 bir işlemci ile uyumluluğu nasıl olabilir?

Şuanlık, Ryzen 5 5600x için düşünüyorum
AM5 soketli ana kart modellerinden alman gerekli 7000 serisini kullanabiilmen için. Bütçene göre tabi her şey değişir. Asus TUF serileri de fena değildir. ROG'dan daha uygundur ama sağlamlık ve malzeme olarak yine yüksek kalitededir.

AM5 soketli anakart modellerinden alman gerekli 7000 serisini kullanabiilmen için. Bütçene göre tabii her şey değişir. ASUS TUF serileri de fena değildir. ROG'dan daha uygundur ama sağlamlık ve malzeme olarak yine yüksek kalitededir.

Fikriniz için teşekkürler bunu göz önünde bulunduracağım.

Son düzenleme:
Ekran kartı olarak; Gigabyte RTX 3060 Ti Gaming düşünüyorum
ROG Strix B550-E ve GYGABYTE 3060 Ti 20 bin lira ediyor. Fiyata oranla performansa bakarsak bence çok uygunsuz olur.

Daha az fiyata şu ikiliyi düşünebilirsiniz:

ROG Strix B550-E ve GYGABYTE 3060 Ti 20 bin lira ediyor. Fiyata oranla performansa bakarsak bence çok uygunsuz olur.

Daha az fiyata şu ikiliyi düşünebilirsiniz:

Öneriniz için çok teşekkürler, nihai kararımı verirken mutlaka göz önünde bulunduracağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı