ASUS ROG Strix B850 vs X870

Alttaki 2 anakart dışında farklı marka model düşünmüyorum. Hangisini almak mantıklı sizce? Sistemde 9800x3D ve 4070 Ti olacak. Ekran kartını 5080 Super çıkınca değiştireceğim.

Alttaki 2 anakart dışında farklı marka model düşünmüyorum. Hangisini almak mantıklı sizce? Sistemde 9800x3D ve 4070 Ti olacak. Ekran kartını 5080 Super çıkınca değiştireceğim.

Asus ROG Strix X870E-E Gaming WiFi - Asus ROG Strix B850-E Gaming WiFi Karşılaştırması - Epey buradanda bakabilirsin aralarında vay be denecek kadar fark yok.

Ben olsam B850'yi alırdım. Aşırı derecede bir OC falan yapmayacaksanız X870'e gerek yok.

Evet buradan baktım hocam. 2 faz fark var aralarında. Onun dışında bir fark göremedim. Aslında B850 yeterli gibime geliyor da almışken 4 bin lira daha koyup X870 mi alsam diyorum. Hem ileride satarken daha kolay alıcı bulurum gibime geliyor. Bilemedim cidden.

Bence gerek yok o 4 binle RAM veya ekstra depolama takviyesi yapılabilir

O.c ile hiç işim yok hocam. Ama aralarında da 4 bin liralık bir fark var. Devasa bir fark yok yani benim açımdan. Tabii gereksiz olacak X870 benim kullanım durumum için. Orası kesin. Fakat karar veremedim yine de.

İşiniz yoksa B850 alın geçin. Kalan 4.000TL ile de SSD veya RAM falan alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı