ASUS ROG STRIX DDR4 RAM Yükseltme

Makaleler
3
Yer
Kadıköy
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

ROG STRIX'in Ryzen 7 5800H ve 3050 GPU modelini kullanıyorum. Ekte gösterdiğim tek kanal RAM var. Bunu bir 16 daha alıp dual yapmak istiyorum.
Bunu sat 8x2 yap diyen arkadaşlara teşekkür ederim uzun vadeli düşünüp 16x2 yapacağım. Tam bildiğim işler değil. Hangi RAM'leri alıp takabilirim uyum sorunu olmadan?

ram.png

Description: PC4-25600, 1.2V, CAS Supported: 17 18 19 20 21 22 23 24
Çok geniş bir CL aralığını desteklemekte kullanılan RAM. Bu güzel bir şey.
Sorunsuz çalışacağını düşündüğüm bir RAM ( Kingston 16GB HyperX Impact DDR4 3200MHz CL20 Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da )
Bilgi için teşekkürler. Markalar farklı olunca herhangi bir ayar yapmama gerek oluyor mu doğru çalışması için? Yoksa boş olan slota takıyorum ve birbirleriyle uyumlu olduğu için doğruca çalışıyorlar mı?

Serviste yaptırayım diye Asus'tan bilgi istedim ama 2 haftadır dönüş yapmadılar.

Hocam Lenovo Gaming cihazıma bende RAM takviyesi yaptım aynı şekilde. Boş slota RAM i taktıktan sonra cihazın altını kapatın. Daha sonra şarj adaptörü cihaza takılı şekilde cihazı açın. Açıldıktan sonra 40-50 saniye Windows logosunda durabiliyor ya da gri-siyah tonlarına kalabilir. Telaş yapmayın. Sistem RAM i tanıyor o sürede. Daha sonra otomatik açılacak. Herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok.

Bilgi için teşekkürler. Markalar farklı olunca herhangi bir ayar yapmama gerek oluyor mu doğru çalışması için? Yoksa boş olan slota takıyorum ve birbirleriyle uyumlu olduğu için doğruca çalışıyorlar mı?

Serviste yaptırayım diye ASUS'tan bilgi istedim ama 2 haftadır dönüş yapmadılar.

ASUS RMA'sını canınız sıkıldıkça arayın geri dönüş yaparlar hemen.

Hocam Lenovo Gaming cihazıma bende RAM takviyesi yaptım aynı şekilde. Boş slota RAM i taktıktan sonra cihazın altını kapatın. Daha sonra şarj adaptörü cihaza takılı şekilde cihazı açın. Açıldıktan sonra 40-50 saniye Windows logosunda durabiliyor ya da gri-siyah tonlarına kalabilir. Telaş yapmayın. Sistem RAM i tanıyor o sürede. Daha sonra otomatik açılacak. Herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok.
Yardım için çok teşekkürler hocam. Eğer Asus'tan bu hafta cevap gelmezse bu modeli satın alacağım.

Tam uyumluluk için bu RAM'i almalısınız. Çip üreticiniz Micron. Crucial'da Micron'un markası.

Uyarı için çok teşekkürler. Dikkatimi çeken bir durum oldu, önerilen 2 farklı model arasında neredeyse iki katı fiyat farkı var. Sebebi nedir? Kingston olan daha mı üstün? Yani bu fiyat farkının bir avantajı olmalı değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı