ASUS ROG STRIX Flare II Animate boşluk tuşuna 2 kere basıldı olarak algılıyor

Tedymcek

Centipat
ASUS ROG STRIX Flare II Animate kullanıyorum dün Valorant oynarken geç veya 2 kere basmaya başladı, masaüstündede aynı şekil oldu bu bilgisayar ile mi alakalı değil mi bilmiyorum başka test edebileceğim bir yer yok. Klavyem daha yeni sayılır donanımsal mıdır yazılımsal mıdır? Çözümü var mı?

Bende de rog scope 2 96 var bazı tuşlar çift algılıyordu. Servise yolladım resetleyip göndermişler ama aynı sorun devam edince tekrar yolladım bu sefer değişim yapıldı. Çift algılayan switchi başka yere taktığımda bu sefer o tuş çift algılıyordu. Sen de switcihin yerini değiştir öyle dene aynısını yapıyor mu. Yapıyorsa sorun switch. Garantiye yolla değişim iste bende de tek tuşla başladı 5-6 tuşa kadar çıktı.

Ben bilek desteğimin mıknatısı çıktı diye garantiye yollamadan kendim hallettim. Kullanıcı hatası deme ihtimalleri var mı? Bilek desteği olmadan yollasam sorun çıkar mı?

Ben bilek desteğimin mıknatısı çıktı diye garantiye yollamadan kendim hallettim. Kullanıcı hatası deme ihtimalleri var mı? Bilek desteği olmadan yollasam sorun çıkar mı?
Bilek desteği ayrı parça yeter ki klavyede müdahale olmasın. Ben servise komple göndermiştim sen de eksiksiz gönder bence. Değişim olursa aksesuarı eksik diye tatava edebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…