Asus Rog Strix Flare II Animate vs Asus Rog Strix Scope II 96 Wireless vs Asus Rog Strix Scope TKL

Bütçe
7000
Daha yeni scope 2 96 aldım. İlk izlenimlerim çok olumlu. Yani keşke şöyle böyle olsaydı diyebileceğim birşey yok. TKL boyunda tam takım klavye boyutları çok iyi. Diğer klavyeleri bilmem ama istediği kadar iyi olsun bu kadar para verip kablolu klavye almazdım şahsen.

Hocam şarjı konusunda görüşleriniz nedir? Ne kadar gidiyor? Kablosuz diye alıp sık sık kabloya bağlı kullanmak istemiyorum. RGB kapalı 1500 saat diyor da asıl mesele RGB açıkken ne kadar gittiği.

Hocam şarjı konusunda görüşleriniz nedir? Ne kadar gidiyor? Kablosuz diye alıp sık sık kabloya bağlı kullanmak istemiyorum. RGB kapalı 1500 saat diyor da asıl mesele RGB açıkken ne kadar gittiği.
Rgb açıkken de iyi dayanıyor 15 günden az gittiğini görmedim. Kullanım sürene ve rgb ayarına göre değişir tabii.

Rgb açıkken de iyi dayanıyor 15 günden az gittiğini görmedim. Kullanım sürene ve rgb ayarına göre değişir tabii.
Gene iyi bence. Piyasada ki diğer kablosuzların şarj sürelerini duyduktan sonra bu iyi geldi. Ortalama rgb de hatta sadece harfleri gösterir derecede ki ayar da daha da fazla gider.

Gene iyi bence. Piyasada ki diğer kablosuzların şarj sürelerini duyduktan sonra bu iyi geldi. Ortalama rgb de hatta sadece harfleri gösterir derecede ki ayar da daha da fazla gider.
Evet ışığı kısmak ve tek renkte kullanmak süreyi etkiler

Evet ışığı kısmak ve tek renkte kullanmak süreyi etkiler
NX Snow Switch için çok yumuşak olduğu için bazen bastığını anlamıyorsun diğer switchler gibi değil o tık hissini vermiyor basmadığını düşünüyorsun falan diyenler var düşünceniz nedir? Oyun oynarken sırf bu yüzden rahatsız olup red switch bir modeli varmış galiba onu alanları duydum. Fikrinizi merak ettim.

O kullanıcının zevkine kalmış bir durum. Mesela ben de gürültülü klavyeleri sevmem kafa şişirici geliyor bana. Sesi en az swich bu olduğu için tercih ettim. Bastığını anlamıyorsun değil de sadece sesi az. Malum klavyeyle yazı da yazıyoruz bu klavye iki amaca da uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…