Selam hocalarım.
Şimdi ben komple sistem diziyorum. Sağ olsun babamda yardımcı oluyor. Fakat bu klavye işini babama söyledim. Klavyemin plastikten olduğunu ve bazı tuşlarını yanlış algılaması tuşların gacur gacır etmesi hakkında fakat babama ne yaptım ne ettim anlatamadım belki kaliteli üründür ona lafım yoktur. Öyleyse değiştirmeye fuzuli masrafa gerek yok. Bir ışığı RGB'si söndü multimedya tuşlarından bir tanesinin ama işlevini rahatlıkla geliyor. Ha bir de şu soruya gelirsek öyle RGB takıntım yok. O yanmıyor bu yanmıyor diye ağlamam kaliteye bakarım asıl kafama takılan şimdi bu toplayacağım son sistem ve babam desteği sonsuza kadar kesecek yaşım 16 babamdan son desteğimi klavyede mi almalıyım yoksa uzun süre bu klavye gider mi? Bana kalırsa hiç gidecek gibi durmuyor ama sorum şu. Şekilde eski setupumda o eski setupumu şu an sattım fakat eski setupumda iyiydi 1660S ekran kartı AMD Ryzen 5 3600 işlemci G.Skill Trident Z Neo 16 GB RAM vardı o sistemde ne hikmettir bazen bu dediğim oluyordu her zaman demeyeyim klavyemde arada yazdığımda geç algılama donarak algılama geç algılama bu sorun var en çok kafama yatan sorun bu kaldı ki eğer bu sorun yeni sisteme geçtiğimde de klavyemden kaynaklı çıkarsa o sistem toplandıktan sonra ben babamdan ekstra masraf olarak klavye istemeye yüzüm olmaz utanırım ama bu sorunun klavyeden olma ihtimali var derseniz ve 2 bin liraya kadar bu klavyeden daha üstün bir klavye önerisi olan varsa önerisini yapsın ben incelerim.
Not: Yeni klavye alma taraftarı değilim klavyede eğer sorun yok derseniz ama varsa bütçemi belirttim.