3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 22 Mayıs 2022 #11 hadwiger dedi: Evet, öyle. Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderin dediler bana ama dediğiniz kadarıyla garantide bir onarım göremez yani.
hadwiger dedi: Evet, öyle. Genişletmek için tıkla... Garantiye gönderin dediler bana ama dediğiniz kadarıyla garantide bir onarım göremez yani.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 22 Mayıs 2022 #12 Silinen üye dedi: Garantiye gönderin dediler bana ama dediğiniz kadarıyla garantide bir onarım göremez yani. Genişletmek için tıkla... Bir ihtimal değişim yaparlarsa çözülebilir sorun.
Silinen üye dedi: Garantiye gönderin dediler bana ama dediğiniz kadarıyla garantide bir onarım göremez yani. Genişletmek için tıkla... Bir ihtimal değişim yaparlarsa çözülebilir sorun.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 22 Mayıs 2022 #13 hadwiger dedi: Bir ihtimal değişim yaparlarsa çözülebilir sorun. Genişletmek için tıkla... Ama gene aynı sorun olacak kökten çözemeyecekler. @hadwiger bakarsanız en kısa sürede hocam sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2022
hadwiger dedi: Bir ihtimal değişim yaparlarsa çözülebilir sorun. Genişletmek için tıkla... Ama gene aynı sorun olacak kökten çözemeyecekler. @hadwiger bakarsanız en kısa sürede hocam sevinirim.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 22 Mayıs 2022 #14 Silinen üye dedi: Ama gene aynı sorun olacak kökten çözemeyecekler. @hadwiger bakarsanız en kısa sürede hocam sevinirim. Genişletmek için tıkla... Evet, uzun vadede yine aynı sorunu yaşarsınız.
Silinen üye dedi: Ama gene aynı sorun olacak kökten çözemeyecekler. @hadwiger bakarsanız en kısa sürede hocam sevinirim. Genişletmek için tıkla... Evet, uzun vadede yine aynı sorunu yaşarsınız.