ASUS ROG STRIX flare vs Razer BlackWidow V3

Bütçe
1000

LORDCUK

Hectopat
Arkadaşlar şu an da İtopya'da ASUS ROG STRIX flare ve Razer BlackWidow V3 aynı fiyat. ASUS ROG STRIX flare normalde 1584 TL idi. Ancak Blue Switch versiyonu 999 TL'ye düştü. Zaten sesli Switch istiyordum. Hangisini almalıyım?

Arkadaşlar şu an da İtopya'da ASUS ROG STRIX flare ve Razer BlackWidow V3 aynı fiyat. ASUS ROG STRIX flare normalde 1584 TL idi. Ancak Blue Switch versiyonu 999 TL'ye düştü. Zaten sesli Switch istiyordum. Hangisini almalıyım?

Hocam Razer almanız daha iyi olabilir. Kealite açısından ASUS'u az da olsa geçecektir. Ama önerim sesli Switch almamanız. Çünkü bir süre sonra kafa delmeye başlıyor. Bilgisayarla geç saatlerde oynayacağım *ŞIK* diye ses çıkıyor her dakika. Ama sizin tercihiniz. İkiside kaliteli cihaz ama önerim Razer almanız yönünde.

Hocam Razer almanız daha iyi olabilir. Kealite açısından ASUS'u az da olsa geçecektir. Ama önerim sesli Switch almamanız. Çünkü bir süre sonra kafa delmeye başlıyor. Bilgisayarla geç saatlerde oynayacağım *şık* diye ses çıkıyor her dakika. Ama sizin tercihiniz. İkisi de kaliteli cihaz ama önerim Razer almanız yönünde.

Hocam Razer benim da kafama yattı ancak YouTube'da bazı inceleme videolarında aydınlatması bir tık düşük kalıyor gibime geldi. Ondan biraz daha ASUS'a kaydım. Razer'ın aydınlatması nasıldır nedir bir bilginiz var mı?

Hocam Razer benim da kafama yattı ancak YouTube'da bazı inceleme videolarında aydınlatması bir tık düşük kalıyor gibime geldi. Ondan biraz daha ASUS'a kaydım. Razer'ın aydınlatması nasıldır nedir bir bilginiz var mı?
Pek bir bilgim yok ama videoda kameradan kaynaklanmış olabilir. Çünkü ışıkların aynı olması lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı