F Force1 Femtopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, Geçen sene toplamış olduğum oyuncu bilgisayarım için ekipman yükseltmesi yapmak istiyorum ve bu 2 klavye arasında kaldım. Siz olsanız hangisini alırdınız veya başka bir öneriniz var mı? Neden? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2021
Arkadaşlar merhaba, Geçen sene toplamış olduğum oyuncu bilgisayarım için ekipman yükseltmesi yapmak istiyorum ve bu 2 klavye arasında kaldım. Siz olsanız hangisini alırdınız veya başka bir öneriniz var mı? Neden? Şimdiden teşekkürler.
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.752 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #2 Hocam kendi kullandığım ROG ekipmanların malzeme kalitesi fiyatına göre düşük kalite hissiyatlı. Uzun yıllar kullanırım diyorsanız tekrar düşünün.
Hocam kendi kullandığım ROG ekipmanların malzeme kalitesi fiyatına göre düşük kalite hissiyatlı. Uzun yıllar kullanırım diyorsanız tekrar düşünün.
F Force1 Femtopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2021 #3 MisafirTerliği34 dedi: Hocam kendi kullandığım ROG ekipmanların malzeme kalitesi fiyatına göre düşük kalite hissiyatlı. Uzun yıllar kullanırım diyorsanız tekrar düşünün. Genişletmek için tıkla... SteelSeries Apex 7' yi aldım, umarım pişman olmam
MisafirTerliği34 dedi: Hocam kendi kullandığım ROG ekipmanların malzeme kalitesi fiyatına göre düşük kalite hissiyatlı. Uzun yıllar kullanırım diyorsanız tekrar düşünün. Genişletmek için tıkla... SteelSeries Apex 7' yi aldım, umarım pişman olmam
BarbarosaTR Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 327 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #4 Force1 dedi: SteelSeries Apex 7' yi aldım, umarım pişman olmam Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatacak olursak bende iki ayrımda kaldım. sizce nasıl ? keşke asusu alsaydım dediğiniz bi yer var mı
Force1 dedi: SteelSeries Apex 7' yi aldım, umarım pişman olmam Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatacak olursak bende iki ayrımda kaldım. sizce nasıl ? keşke asusu alsaydım dediğiniz bi yer var mı