ASUS ROG Strix Fusion II 500 vs Corsair Void RGB Elite Wireless

Bütçe
5000

Burak Mekkiye

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar tüm araştırmalarım sonucunda iki kulaklık arasında kaldım hangisini almalıyım?

1.

2.

Hocam eğer 4000-5000 TL gibi bir bütçeniz varsa Razer Barracuda X veya HyperX Cloud III'e bakabilirsiniz.
Ben bizzat Barracuda X kullanıyorum çok memnunum ancak bir sıkıntısı var şarjı %20'nin altına düşünce sürekli ses gidip gelmesi oluyor. HyperX kullanan tanıdıklarımda var kulaklığın üst kısmında hafif soyulmalar gerçekleşmiş. Onun dışında herhangi bir bilgim yok.

Hocam eğer 4000-5000 TL gibi bir bütçeniz varsa Razer Barracuda X veya HyperX Cloud III'e bakabilirsiniz.
Ben bizzat Barracuda X kullanıyorum çok memnunum ancak bir sıkıntısı var şarjı %20'nin altına düşünce sürekli ses gidip gelmesi oluyor. HyperX kullanan tanıdıklarımda var kulaklığın üst kısmında hafif soyulmalar gerçekleşmiş. Onun dışında herhangi bir bilgim yok.
Bende corsair void elite wireless kullanıyorum şarj göstergesi zaten düzgün göstermiyor ama %30 un altına düşünce kopma ondada oluyor. Ayrıca cızırtı yapıyor sanırım şarjdan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı