En ucuz Asus ROG Strix Fusion II 500 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Fusion II 500 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.999,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam eğer 4000-5000 TL gibi bir bütçeniz varsa Razer Barracuda X veya HyperX Cloud III'e bakabilirsiniz.
Ben bizzat Barracuda X kullanıyorum çok memnunum ancak bir sıkıntısı var şarjı %20'nin altına düşünce sürekli ses gidip gelmesi oluyor. HyperX kullanan tanıdıklarımda var kulaklığın üst kısmında hafif soyulmalar gerçekleşmiş. Onun dışında herhangi bir bilgim yok.
Corsair'in Void Elite serisinden uzak dur, 2 kulakligini da kullandim hem kablolu hem kablosuz. Bu seride dip ses problemi var ve ses seviyesi cok dusuk
@EmirrTha@Priviyet Putin şimdi biraz daha araştırdık hemen hemen çoğu kablosuz kulaklıkta dip ses sorunu ve gecikme olabiliyormuş, onun için fusion II 500 alasım var yani daha çok kablolu istiyorum. Fiyat maks. 3500 Tl
@EmirrTha@Priviyet Putin şimdi biraz daha araştırdık hemen hemen çoğu kablosuz kulaklıkta dip ses sorunu ve gecikme olabiliyormuş, onun için Fusion II 500 alasım var yani daha çok kablolu istiyorum. Fiyat maksimum 3500 TL
Hocam eğer 4000-5000 TL gibi bir bütçeniz varsa Razer Barracuda X veya HyperX Cloud III'e bakabilirsiniz.
Ben bizzat Barracuda X kullanıyorum çok memnunum ancak bir sıkıntısı var şarjı %20'nin altına düşünce sürekli ses gidip gelmesi oluyor. HyperX kullanan tanıdıklarımda var kulaklığın üst kısmında hafif soyulmalar gerçekleşmiş. Onun dışında herhangi bir bilgim yok.
Bende corsair void elite wireless kullanıyorum şarj göstergesi zaten düzgün göstermiyor ama %30 un altına düşünce kopma ondada oluyor. Ayrıca cızırtı yapıyor sanırım şarjdan.