ASUS ROG STRIX Fusion Wireless alınır mı?

Bu kulaklık hakkında çok fazla güncel inceleme göremedim. 2018 yılında çıkmış sanırım.

En önemli şey mikrofon ise Corsair HS80 önerebilirim.
Mikrofonu övülüyor, kulaklık pedindeki yaşadığım sıkıntı hariç problemsiz, kalitesi güzel.

Bir de fiyatıyla şu gözüme çarptı, Hyperx Cloud Flight S - 2079 TL

Aşağıdaki tablodan özelliklerine ve değerlendirmelerine bakabilirsin

Peki Logitech G733 nasıldır. Aslında beni ROG'dan uzaklaştıran şey çok ağır olması.

G733'ten daha ağır olmayan, söylediğiniz kriterlere göre size en uygun seçenekler bunlar görünüyor.
Kriterler sırasıyla kayıt kalitesi, ağırlık, doğal ses, kablosuz bağlantı gecikmesi, kablosuz oyun deneyimi.

G733 100ms latency ile yüksek görünüyor malesef.

Ben olsam bu koşullarda Razer Barracuda X tercih ederdim. 2022 versiyonunda bluetooth eklenmiş, ses ve mikrofon daha iyi gibi. Fiyat 2200tl civarı. 2022 versiyonun model numarası RZ04-04430100-R3M1. Alırken dikkat edin. 2021 daha ucuz RZ04-03800100-R3M1. Bazı sorun yaşayanlar olmuş yoksa fiyatıyla o da iyi bir tercih.

2. olarak Steelseries 1'de dengeli ve iyi bir tercih bence. fiyatı 2000-2200 civarı

Son olarak G535 sadece HB'de satışta görünüyor ve fiyatı G733'ten yüksek - 3438tl
Fiyat 2500tl civarı olsa ses kalitesi ve hafifliği ile o da iyi bir tercih olarak görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…