ASUS ROG STRIX Fusion Wireless vs Logitech G435 Lightspeed Wireless

Ormanci1

Decapat
Daha fazla  
ASUS ROG STRIX Fusion Wireless vs Logitech G435 lightspeed Wireless. Bu 2 kulaklık arasında kaldım. Hangisi almalıyım veya tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gördüğüm kadarıyla ikisi aynı fiyatta bile değiller. G435 yerine G733 olsaydı daha mantıklı bir karşılaştırma olabilirdi. Buradaki konularda sadece G733, Razer BlackShark V2 Pro, Arctis 7/7+/9 ve Logitech G PRO X önerileri gördüm. Bence bunlara bakmalısınız. Şu ana kadar sadece SteelSeries kulaklık kullandığım için ve teknik bilgi bilmediğim için şu daha iyidir diyemem maalesef. Ayrıca bilgisayarda oyun oynamak için kulaklık istediğinizi düşünüyorum yani konuyu yanlış kategoriye açmışsınız.

Bu paralara çıkıyorsan eğer Arctis 7/9 kesinlikle. Razer V2 Pro sakın ama sakın almayın uzak durun.
Arctis 7 ile 7+ arasında neredeyse hiç fiyat farkı yok bana kalırsa güncellenmiş model olan 7+ ve 9 arasından tercih yapmalı. Aslında forumda bir arkadaş vardı V2 Pro öneriyordu her yerde hatta makalesi falan vardı bir an almayı bile düşünmüştüm neden tavsiye etmiyorsunuz merak ettim.

Ya bırak Allah aşkına. O konuyu görerek aldım ve hayatımda bu kadar rezil bir kulaklık görmedim.
itopya.com ürünü geri de almadı THH sonucunu bekliyorum. 6 tane kulaklık denedim üst düzey.
En iyisi Arctis 9 ve Corsair Vertigo SE modeliydi (kablosuz olarak).

Arctis 7 kullanıyorum değiştirirsem arctis 9 ile değiştiririm. O derece. Hem güven veriyor hemde yeterince kalite hissi veriyor. Razer hateri değilim ama kulaklıklarını hiç
Beğenmiyorum. Geçenlerde DA kampanyasından alan 5kişiden 3ü konu açıp bu nasıl olacak şu olmuyor vs konu açtı. Gerek yok. Steelseries uygulamasıda basit. Daha ne olsun. Yenilenen 7+ modelinde birşey değişmemiş 7/7+/9 arasında uygun olanı alsın arkadaş. Bu arda asus rog ile g435 kıyaslanmaz. Fiyat farkı çok yüksek. Tabiki asus rog.

ASUS ROG STRIX Fusion Wireless bu kulaklığı 2.el 1300 TL satın almayı düşünüyordum. Amerika'ya bir abi gidecek sana kulaklık getiririm dedi. Hangi kulaklığı isteyim SteelSeries Arctis 7 2019 veya Logitech G733 modeli olabilir başka öneriniz varsa yazabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…