Aynı bilgisayarın 1660 Ti model olanı mevcut bende de aynı sorun var takmayın kafaya güncelleme mahvetti, ben Afterburner ile de baktım gene aynı Full ayarlar dust 2 120 FPS ortalama.
Benim bilgisayar hakkında merak ettiğim başka bir yer var hocam ben G731 GU Modelini kullanıyorum fakat alırken 4 bölgeli RGB klavye ve alt ışığın Full RGB olduğu yazıyordu ama armoury crate kurduktan sonra Gökkuşağı efekti ve renk döngüsü efektleri aynı, sırasıyla renk geçişi var ayrıca klavye tek renk (aynı anda 1 renk değişimi oluyor) alttaki RGB'de gene aynı şekil sadece müzik modunda (parti) farklı iki renk aynı anda yanıyor. ASUS Türkiye'nin sitesinde yazmıyor fakat globale girip okuduğumda GT GU 1 bölgeli RGB, GV GW ise 4 bölgeli RGB yazıyor işin komik yanı Aura Creator'da çalışmıyor, gidip ASUS globalden Aura Sync (orijinalde var sadece yabancı forumda gene indirin diyordu) indirdim ve alttaki karışık renk döngüsü programını açtım fakat bu sefer alet sırf Windows modunda çalıştı programdan çıkınca gene ışık söndü,bu kadar para vermeme rağmen bilseydim aradaki fiyat farkını verip 2060 alabilirdim zaten sadece ekran kartı farkı için basit bir yazılımda bu kadar uğraştırmaları zoruma gitti işin üzücü yanı yeni gelecek modelde 1660ti olana da 4 bölgeli rgb veriyor sizce güncelleme ile bize de verir mi ,ya da bu işin bir çözüm yolu var mı ?