Merhaba arkadaşlar.
Daha önce Monster ve GameGaraj arasında kalmış ve burada konu başlığı açmıştım. GameGaraj Slayer 2 10XL'nin izlediğim test videolarında çok ısındığı için beni şüpheye düşürdü. Monster T7 V29.1 olandan ise Monsterlar 1-2 yıl sonra yavaşlamaya başladığı için vazgeçtim.
Daha önce açtığım konu da ASUS ROG önerildi. 15.6 inch ekran oyun oynamak için yeterli mi ve AMD işlemci sizce uzun vadede hem performans hem de ısınma konusunda baş ağrıtır mı? İkinci düşündüğüm seçenek ise ASUS ROG 2 bu laptop. Açıkçası bundan yana pek bir şüphem yok fakat sizce aradaki yaklaşık 6.000 TL'lik farka değer mi? Özellikle bu iki modeli kullanan ya da inceleyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Dünyanın en kararsız insanlarında birisi olabilirim sabah Gamegarqaj almaya giderken, dur Monster alayım en iyisi deyim ASUS'lara bakıyorum. Çok fazla maddi problemim yok fakat 50.000 üstü düşünmüyordum ama uzun ömürlü olacaksa neden olmasın demeye başladım sizlerin değerli yorumlarını bekliyorum.
Bir de Techmnind vade farksız taksit uygulamıyor diğer sitelerde ise genelde fiyatların üzerine 2-3 bin TL koymuşlar. Limiti yeterli Axess ve VakıfBank World kartlarım var. Vade farksız taksit yapma şansım var mı?
Strix G17 olanlar da 17.3" panel vardı o sitede.
1440P olanın stoğu kalmamış, 1080P 17.3" paneli olan Strix G17 stoğu vardı en son.
Üzerine monitör alabilirsin.