ASUS ROG STRIX G15 alınır mı?

Bütçe
13000
Hocam konuyu hortlattım ama 10870h-Rtx 2060lı rog strix g15 alasım var, YouTube incelemelerinde hitman 3e has 96-97 dereceleri gördüğünü diğer oyunlarda (tomb raider mesela) 90ı geçmiyor hatta 85 sabit diyebiliriz her oyunda böyle mi?

Yaklaşık 5 ay oldu alalı. Her oyunu Ultra'da oynadım, oynuyorum. PUBG, Ark, GTA V, The Witcher 3, Apex Legends, Fortnite ve dahası. Ben neredeyse her oyunu sessiz modda oynuyorum. Yani işlemci bırak 90ı 80e bile zor geliyor. GTA V oynarken bazen performans ya da Ultra moduna almam gerekiyor haliyle her şey Ultra'dayken takılmadan oynamak imkansız. 88-90 derecelere kadar çıktığı oluyor. Ama 90'ın üstünü şu an için görmedim diyebilirim.

hocam ürün doa'ymış,zaten para yatana kadar satıldı alacak olsam bile. yine de teşekkür ederim hp omen-15 alacağız mecbur

Merhaba hâlâ kullanıyor musun? Ben de 4800H 1650 ve 4800H 3050'li G15 modelleri arasında kaldım. İhtiyacım olan hafif oyunları oynarken işlerimi halledecek sağlam bir bilgisayar. Detaylı incelemen için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…