ASUS ROG STRIX G15 Coil whine yüzünden tamire gitmeli mi?

İzledim aynı sorunu yaşıyorum. Asus merkezine mail gönderdiniz mi? Akşam eve gideyim, oyun yükleyip deneyeceğim. Ses daha da artıyorsa my Asus uygulaması üzerinden iletişime geçeğim.

Ben aslında yollamıştım servise ama sorun yok normal bu ses dendi ama bir daha yazacam böyle böyle sesten rahatsız oluyorum diye bakıyım ne dicek

Oyunda ben zaten fan sesinden whine falan duyamam gibi geliyor.
aynen ben de fan sesi açınca yok oluyor onun dışında hep çıkıyor o ses ne yapacam bilmiyorum

Teknik servis olan problemlere normal demeyi sever. Sms infocomm rezalettir

Teknik servis olan problemlere normal demeyi sever. Sms infocomm rezalettir
aynen oyle adama bir ton problem anlatiyorum yok hepsi normal Allahtan kasanin altini acmadilar da biraz rahatladim

Oyunda ben zaten fan sesinden whine falan duyamam gibi geliyor.
Doğru diyorsun ben yüklendikçe ses artıyor mu onu anlamaya çalışacağım. Zaten asıl sorun fanlar çalışmıyorken sessiz sessiz internette gezinirken ses çıkması. O zaman kafaya takıyor insan.

Ben aslında yollamıştım servise ama sorun yok normal bu ses dendi ama bir daha yazacam böyle böyle sesten rahatsız oluyorum diye bakıyım ne dicek
Servise gönderdiğini okumuştum. Ben Asus Türkiye ile iletişime geçmekten bahsediyorum. Teknik servisler sonuçta Asus ile anlaşmalı çalışan firmalar.

tamam hocam haberdar edersin ne oldugunu

Hocam fazla kafaya takma bende de var aynı şey kulaklık takıyorum hepsi yok oluyor keyfime bakıyorum.

R7 4800H mı?
Oyun oynarken haklısınız da sessiz sessiz iş yaparken sinir bozucu. 2022 modeller R7 6800H

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…