ASUS ROG STRIX G15 G512LU-HN099 vs Tulpar T7 V20.2

Bütçe
12500

PK53

Hectopat
Sizce Monster notebook alınır mı yoksa ASUS ve MSI'den şaşmamamız mı gerekir?
ASUS:Asus ROG Strix G15 G512LU-HN099 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Monster Notebook:Tulpar T7 V20.2 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

MSI:https://www.hepsiburada.com/msi-gf7...0mj4zF-TU63HQTNnBDjaZ5aCvNy7j5xAaAqP5EALw_wcB

Şu anki cihazım 2011 senesinden kalma ASUS K53sj model laptop ama süresini doldurduğunu düşünüyorum ve tekrardan ihtiyaç için laptop alacağım. Herkes Monster ısınma konusunda fena olmasa da malzeme kalitesi kötü diyor. Sizce ASUS ve MSI'den devam mı etmeliyim yoksa Monster'a bir şans vermeli miyim? Çünkü fiyat konusunda 2 markadan da ucuz. Sizce ucuz olması gerçekten sıkıntı çıkarır mı yoksa bir şans vermeli miyim? Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Monster kullanıcısı olarak söylüyorum aradaki 400 TL farkla kesinlikle ROG olan modeli alın.

Monster kullanıcısı olarak söylüyorum aradaki 400 TL farkla kesinlikle ROG olan modeli alın.

Peki neden hiç memnun değil misiniz.

Öneriniz için teşekkür ederim RTX teknolojisi benim için çok fazla önem farz etmiyor.

Peki neden hiç memnun değil misiniz?

Öneriniz için teşekkür ederim RTX teknolojisi benim için çok fazla önem farz etmiyor.

Testlerde yük altında 97 derece gördüm ayrıyeten malzeme kalitesi görünüm şıklığı olarak her türlü ROG serisini tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…