Centuriof Megapat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 561 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #1 Merhabalar. ASUS Rog Strix G15 G513RM model laptopa Cinebench, Furmark ve Timespy testleri yaptım. Testler esnasında MUX Switch açıktı. CPU Boost açıktı ve Armoury Crate'den Turbo mod olarak ayarlanmıştı. Sonuçlar iyi mi?
Merhabalar. ASUS Rog Strix G15 G513RM model laptopa Cinebench, Furmark ve Timespy testleri yaptım. Testler esnasında MUX Switch açıktı. CPU Boost açıktı ve Armoury Crate'den Turbo mod olarak ayarlanmıştı. Sonuçlar iyi mi?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.831 Makaleler 9 Çözümler 1.034 28 Ocak 2023 #2 CPU score özellikle iyi, forumdaki diğer arkadaşlara göre daha iyi almışsınız, herhangi bir sorun yok.
CPU score özellikle iyi, forumdaki diğer arkadaşlara göre daha iyi almışsınız, herhangi bir sorun yok.
Centuriof Megapat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 561 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #3 Artoria Pendragon dedi: CPU score özellikle iyi, forumdaki diğer arkadaşlara göre daha iyi almışsınız, herhangi bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... CPU Boost kapalıyken yaptığımda çoklu çekirdekte 11k civarı alıyorum gerçi. Teşekkürler bilgi için.
Artoria Pendragon dedi: CPU score özellikle iyi, forumdaki diğer arkadaşlara göre daha iyi almışsınız, herhangi bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... CPU Boost kapalıyken yaptığımda çoklu çekirdekte 11k civarı alıyorum gerçi. Teşekkürler bilgi için.