ASUS ROG STRIX G15 G513RM-HF265 alınır mı?

Ufacık detaylar performansı inanılmaz etkiliyor. BIOS güncel mi? v325 olmalı. Armoury Crate ve MyASUS yüklü mü ve güncellemeleri yapılmış mı? NVIDIA sürücüsünün versiyonu ne? Windows güncel mi? İsteğe bağlı güncellemeler yapıldı mı? RAM çift kanal quad kanal mı? DDR5 single slotta zaten çift kanaldır, iki tane takarsanız quad channel olur.

Cihazı ben Ekim'de aldım. O günden bu güne cihaz performansı neredeyse iki kat arttı. Saçma sapan mavi ekranlar gitti. Güncellemeler çok önemli.

Her şey güncel

Vallahi her şey güncel hangi oyunları oynuyorsunuz karşılaştıralım çünkü kafayı yiyeceğim benim laptopmu sıkıntılı yoksa baska bir şey mi my ASUS armory her şey yüklü AMD güncel NVIDIA güncel Windows güncel anlamadım gitti drop giriyor oyunlara arada özellikle tarkova yaptıgınız test var mı bende test edeyim karşılaştıralım bir sıkıntı var gibi

Adrenalin kurmayın,

Memtest86, FurMark ve Cinebench R23 yapın bakalım.

Bende 3070 Ti modeli var bende ayni sorunu yasiyorum. Sicakliklarina bak buyuk ihtimalle GPU 86 derecedir benimki gibi.

Bu da güzel alete benziyor, ideapad gaminglerin gpu tdp değeri braz düşük oluyor. Legion olsa net alınır, bu da fena bir alternatif değil ama. 165 hz ekranı da renk gamutu olarak 120hz alternatifinden iyi.

ROG işlemci dışında daha mantıklı çünkü ROG'ta ekran kartı 130W ve MUX var Ideapad'de ise ekran kartı 105W ve MUX yok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…