ASUS ROG STRIX G15 için Windows 10 vs 11

Bi fark olur mu Microsoft hesabı ile kullanmamın
Olur. Kişisel kullanım için ms hesabı daha iyi. Daha güvende olursun. Verilerin, ayarların vs otomatik eşitlenir. Favorilere eklediğin senin önemli bir sayfayı neydi bu diye aramak zorunda kalmazsın. Gibi gibi.

İnternette Windows 11 Pro Lisans Anahtarı (Hemen Teslim) | Ucuz Random Key - Ucuz Steam Random Key

Bu tarz lisans satan siteler var ama güvenilir mi acaba ?virüs yada başka bilr sorun çıkar mı ?

• Lisans anahtarı süresiz kullanılır,
  • Format sonrasında tekrar kullanılmaz.
Bu sıkıntı çıkarır. Süresizden kasıt istediğin zaman kullanabilirsin demek ama formattan sonra tekrar kullanılmaz sıkıntılı. Mesajındaki ilk site daha mantıklı. Yani ucuzrandom key yazan.

Ben bir kere girdim keyi. Ondan sonra hiç girmedim ve hiç etkinleştirme sıkıntısı yaşamadım. Formattan sonra ms hesabımı giriyorum tamam. Ben alalı 5 6 sene oluyor. 10 liraya almıştım o zaman. Ayarlar-sistem-etkinleştirme üzerinden kontrol ettiğimde Windows, Microsoft hesabınıza bağlı dijital bir lisans ile etkinleştirildi diyor bende hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…