Calıstırabılırsın fakat Dual channela göre biraz daha düşük FPS verir Flex channel çalışacagı için.
Merhaba. Kullandığım ASUS ROG STRIX G15 modelinde 2x8 RAM kullanılmış. 2 slot da dolu. Bir adet DDR5 16 GB RAM alıp bir slota taksam 24 GB RAM şeklinde çalıştırabilir miyim?
Evet 6800H işlemcili. Hunt Showdown, Battlefield 2042, Total War Warhammer 3, Warzone 2, Overwatch 2, Rainbow Six Siege genelde oynadığım oyunlar. Son günlerde Resident Evil 7'ye başladım. Sorabilirsiniz.Hocam 6800H işlemcili mi? Hangi oyunları oynuyorsunuz? Birkaç sorunum var size sormak istedim.
Evet 6800H işlemcili. Hunt Showdown, Battlefield 2042, Total War Warhammer 3, Warzone 2, Overwatch 2, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege genelde oynadığım oyunlar. Son günlerde Resident Evil 7'ye başladım. Sorabilirsiniz.
OW2 de hiç bakmadım bakınca yazayım. Sizin ramler dual channel mı? Çünkü tek slot ramlerde yaşanabiliyor bu. Ben aynı ürünün dual channel halini kullanıyorum.OW2 de ortalama FPS kaç acaba? İşlemci bazlı oyunlarda FPS'im çok düşük. Valorant'ta 130'lara düşüyor. 300Hz ekran olunca sıkıntı oluyor.
Tek kanal yani tek stick olarak varOW2 de hiç bakmadım bakınca yazayım. Sizin ramler dual channel mı? Çünkü tek slot ramlerde yaşanabiliyor bu. Ben aynı ürünün dual channel halini kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.