Çözüldü ASUS ROG STRIX G15 - Secure Boot sonrası ekran gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tiersen

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Laptop model: ASUS ROG STRIX G15 G513RM.

Sorun: Valorant oyunu açmak için TPM2.0 hatası almıştım. Videoları izleyerek Secure Boot enabled yapmak istedim fakat sadece Secure Boot Control enabled aktifdi yaptım ve restart attım. Sonrasında ne BIOS ekranı, ne ASUS logosu gelmedi. Bir süredir uğraşıyorum fakat sorunu çözemedim. BIOS'a hiçbir şekilde erişemiyorum.

Not: 40sn hard reset denedim, EZ Flash USB BIOS denedim.

Problem elektrik kaynaklıymış. Hallettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Laptop model: ASUS ROG STRIX G15 G513RM.

Sorun: Valorant oyunu açmak için TPM2.0 hatası almıştım. Videoları izleyerek Secure Boot enabled yapmak istedim fakat sadece Secure Boot Control enabled aktifdi yaptım ve restart attım. Sonrasında ne BIOS ekranı, ne ASUS logosu gelmedi. Bir süredir uğraşıyorum fakat sorunu çözemedim. BIOS'a hiçbir şekilde erişemiyorum.

Not: 40sn hard reset denedim, EZ Flash USB BIOS denedim.

Problem elektrik kaynaklıymış. Hallettim.
Hocam ben de sizinle aynı laptopa sahibim Valorant açılmadığı için sizin yaptığınız aynı şeyi bende yaptım ekran simsiyah oldu açılmıyor sadece klavye ışıkları yanıyor. Sanırım görüntü gelmesi için BİOS pilini sıfırlamam gerekecek ama bu garanti dışına sokar mı bilemiyorum. Servise göndermeden çözmek istiyorum 1 haftalık laptop açılmıyor. Çok üzücü bir durum. :(

Hocam ben de sizinle aynı laptopa sahibim Valorant açılmadığı için sizin yaptığınız aynı şeyi bende yaptım ekran simsiyah oldu açılmıyor sadece klavye ışıkları yanıyor. Sanırım görüntü gelmesi için BİOS pilini sıfırlamam gerekecek ama bu garanti dışına sokar mı bilemiyorum. Servise göndermeden çözmek istiyorum 1 haftalık laptop açılmıyor. Çok üzücü bir durum. :(
Hiç vakit kaybetmeden garantiye yollayın ve değişim talep edin derim. Garantiyi bozmaya hiç gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı