İşlemcileri R7 6800H ve i7-11800H birbirine yakın işlemciler, kalite olarak tartışmasız ASUS fakat ekran kartı kafamı çok karıştırdı. 3050 serisinin 1050'den farkının olmadığı 3060 ile aralarında 2 kat performans farkı olduğu söyleniyor. Genellikle işlemci tabanlı render programlamada kullanacağım fakat yine de 3B modellemede ekran kartı kullanılacağı için çok kararsız kaldım iki model arasında. Yardımlarınızı bekliyorum.
Acer Nitro 5 kullanıyorum bir eski neslini, soğutma biraz kötü. Bu nesilde GPU ve CPU soputma bloklarını ayırdılar. Ekran renk tonu biraz üzebilir. Ama 3060 için değer.
Acer'da 8 GB RAM var 16'lık takviye yapmam gerekiyor +1000TL, ekran IPS panel ve güzel diyorlardı aslında benim için renk çok önemli. ROG serisinde panel hakkında bilginiz var mı? İşlemci R7, i7 olmalı, ekran renkleri iyi vermeli IPS panel olmalı, ekran kartı da üzmemeli. Önerilere açığım.
Hocam 21-22 bin civarında alınabilecek en iyi laptop şu anda bu sanırım. Genel hatlarıyla sizin yorumunuzu duymak isterim,
İşlemcisi, ekran kartı, soğutması ve ekranı hakkında.
Hocam 21-22 bin civarında alınabilecek en iyi laptop şu anda bu sanırım. Genel hatlarıyla sizin yorumunuzu duymak isterim,
İşlemcisi, ekran kartı, soğutması ve ekranı hakkında.
Evet hocam dediğiniz gibi öyle ekran dışında belki ekranı daha iyi olan modeller bulunabilir ama Gaming laptop olarak da Ekran'ı daha iyi bir model olmadığı için o alanda da en iyisi denebilir.