ASUS ROG STRIX G15 vs ASUS TUF dash F15

Bütçe
18000

Escan

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Video montaj ve kurgu yapıyorum freelencer olarak
Arkadaşlar merhaba. Aktif olarak oyun geliştirme ve 3D modelleme yapıyorum öyle oyun oynayan bir adam değilim sadece merakımdan dolayı God of War ve RDR2 oynayacağım sizce hangisni almalıyım evet biliyorum biri RTX 3050 Ti diyeri 3060 fakat aradaki fiyat farkına değer mi emin olmadım FPS videolarında en fazla 20 FPS oynuyordu siz ne düşünüyorsunuz?

Not: Öncelik Unreal Engine 5 de ve Blender da bana sorun yaşatmasın.

3060 VRAM 6 3050 ve 3050'Ti VRAM 4 3060 almanızı tavsiye ederim.

Fırsat: Lenovo Ideapad Gaming 3 dizüstü bilgisayar, 15.6" FHD, AMD Ryzen 7 5800H, 16 GB RAM, 512 GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 3060 6 GB, FreeDOS, 82K200JUTx Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar, 15.6" FHD, AMD Ryzen 7 5800H, 16 GB Ram, 512 GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB, FreeDos, 82K200JUTX : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Bunu öneririm almanızı.

İkisi de alınmaz TUF'un işlemcisi kötü ROG'da ise 3050 Ti var bu bütçede alınmaz yukarıdaki Ideapad'e bak ya da buna bak:

Öneriniz için teşekkürler ama bilgisayar çok çirkin görünüyor ya benim gönderdiğim iki model arasında seçim yapıcak olsanız hangisini seçerdiniz acaba
Hocam biraz baktım ama Lenova Ideapad Gaming 3 bakır boru sayısına az diyorlar bir ısınma sorunu varmı acaba, tasarım olarak beni pek memnun etmedi eğer ısınma sorunu da yoksa sanırsam Lenova yı alıcam

Son düzenleme:

Isınma sorunu yok hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…