Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #31 messinicocugu dedi: Sorun olmaz o fiyata bayağı iyi hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar bir performans farkı olur acaba ? Ya da biz o eksik olan farkı OC ile kapatabilir miyiz? Ona göre almayı düşünüyorum.
messinicocugu dedi: Sorun olmaz o fiyata bayağı iyi hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar bir performans farkı olur acaba ? Ya da biz o eksik olan farkı OC ile kapatabilir miyiz? Ona göre almayı düşünüyorum.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 12 Temmuz 2022 #32 Lazoğlu61 dedi: Hocam ne kadar bir performans farkı olur acaba? Ya da biz o eksik olan farkı OC ile kapatabilir miyiz? Ona göre almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok olmaz en fazla 10 FPS fark olur.
Lazoğlu61 dedi: Hocam ne kadar bir performans farkı olur acaba? Ya da biz o eksik olan farkı OC ile kapatabilir miyiz? Ona göre almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok olmaz en fazla 10 FPS fark olur.
Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #33 messinicocugu dedi: Çok olmaz en fazla 10 FPS fark olur. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 FPS'de az değil gibi ya
messinicocugu dedi: Çok olmaz en fazla 10 FPS fark olur. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 FPS'de az değil gibi ya
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 13 Temmuz 2022 #34 Lazoğlu61 dedi: Hocam 10 FPS'de az değil gibi ya Genişletmek için tıkla... Ama olaya şöyle bak Tulpar modellerinden daha iyi soğutma ve kasa kaliten olacak.
Lazoğlu61 dedi: Hocam 10 FPS'de az değil gibi ya Genişletmek için tıkla... Ama olaya şöyle bak Tulpar modellerinden daha iyi soğutma ve kasa kaliten olacak.
Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #35 messinicocugu dedi: Ama olaya şöyle bak Tulpar modellerinden daha iyi soğutma ve kasa kaliten olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam bu farkı OC ile kapatabilir miyim acaba? Kasa kalitesi daha iyi ya o yüzden sordum.
messinicocugu dedi: Ama olaya şöyle bak Tulpar modellerinden daha iyi soğutma ve kasa kaliten olacak. Genişletmek için tıkla... Hocam bu farkı OC ile kapatabilir miyim acaba? Kasa kalitesi daha iyi ya o yüzden sordum.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 13 Temmuz 2022 #36 Lazoğlu61 dedi: Hocam bu farkı OC ile kapatabilir miyim acaba? Kasa kalitesi daha iyi ya o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz.
Lazoğlu61 dedi: Hocam bu farkı OC ile kapatabilir miyim acaba? Kasa kalitesi daha iyi ya o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz.
Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #37 messinicocugu dedi: Yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam yardımcı olduğunuz için.
messinicocugu dedi: Yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam yardımcı olduğunuz için.