ASUS ROG STRIX G16 5070 Ti alınır mı?

Bütçe
100K
Aynı ürün seri numarasinda bir farklılık var farklı olan ne çözemedim ama bu daha uyguna satılıyor; Asus ROG Strix G16 G615LR-S5212 Intel Core Ultra 7 255HX 16

Bu videoda gayet detaylı bir inceleme olmuş gibi bence sıcaklıkları falan da iyi görünüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Taksit imkanlarından dolayı Trendyol'u seçmiştim bende anlamadım farkı pek. Bu arada Vatan'da 95000 TL'ye Acer Predator var o nasıldır? https://www.vatanbilgisayar.com/ace...tx5070ti-12gb-32gb-1tb-ssd-16inc-freedos.html

İyi görünüyor, iki cihazın da videolarini izleyip karşılaştırabilirsin. Tabii bana soracak olursan ROG bana daha premium bir his veriyor.

Detaylı incelemesi mevcut buradan bakabilirsin.

İyi görünüyor, iki cihazın da videolarini izleyip karşılaştırabilirsin. Tabii bana soracak olursan ROG bana daha premium bir his veriyor.

Detaylı incelemesi mevcut buradan bakabilirsin.

Teşekkürler.Büyük ihtimal ROG'u alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı