F Farukturkan Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Eylül 2023 #1 Amazon.com.tr Daha çok ASUS, MSI bakıyorum. Sizce laptop nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2023
TurtleCanUsePC Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 1.116 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #2 Fiyatına bir şey demiyorum uzun zamandır fiyatlara bakmıyorum ama laptop güzel. Fiyat konusunda bilgisi olanlar gelirse daha ayrıntılı yazarlar. Son düzenleme: 4 Eylül 2023
Fiyatına bir şey demiyorum uzun zamandır fiyatlara bakmıyorum ama laptop güzel. Fiyat konusunda bilgisi olanlar gelirse daha ayrıntılı yazarlar.
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.606 Çözümler 23 4 Eylül 2023 #3 Fakir dostu bir laptop alınır.
F Farukturkan Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Eylül 2023 #4 TurtleCanUsePC dedi: Fiyatına bir şey demedim uzun zamandır fiyatlara bakmıyorum ama laptop güzel. Fiyat konusunda bilgisi olanlar gelirse daha ayrıntılı yazarlar. Genişletmek için tıkla... hocam max ram 32 oluyor herhalde tek sıkıntı bu gibi duruyor
TurtleCanUsePC dedi: Fiyatına bir şey demedim uzun zamandır fiyatlara bakmıyorum ama laptop güzel. Fiyat konusunda bilgisi olanlar gelirse daha ayrıntılı yazarlar. Genişletmek için tıkla... hocam max ram 32 oluyor herhalde tek sıkıntı bu gibi duruyor
desperatis Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 460 4 Eylül 2023 #5 Farukturkan dedi: hocam max ram 32 oluyor herhalde tek sıkıntı bu gibi duruyor Genişletmek için tıkla... 64 e yükseltilebiliyor hocam. Sitede öyle yazdığına bakmayın.
Farukturkan dedi: hocam max ram 32 oluyor herhalde tek sıkıntı bu gibi duruyor Genişletmek için tıkla... 64 e yükseltilebiliyor hocam. Sitede öyle yazdığına bakmayın.