ASUS ROG STRIX G16 alınır mı?

Arkadaşım laptop arıyor. Max 65-67 bin liraya kadar çıkabilir. 2024 modeller tercihi. Ben kendisine bunu önerdim. Ama sizin de önerebileceğiniz laptoplar varsa çok yardımcı olur. Teşekkürler.

Hocam 63 bine 4070 li vardı bu fiyata 4060 alınmaz. Ayrıca kendimde kullanıyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Bu fiyat normalse çok iyi değil mi?

Bu fiyat normalse çok iyi değil mi?
Çok iyi ama malesef Hepsiburada dan almak istiyor.World card dan dolayı.Hb da fiyat 77k bandında

Hocam 63 bine 4070 li vardı bu fiyata 4060 alınmaz. Ayrıca kendimde kullanıyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim.
63k lık olan şayet Hb da ise tabiki düşünür.Bu arada siz hangi modeli kullanıyorsunuz.Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?

Çok iyi ama malesef Hepsiburada dan almak istiyor.World card dan dolayı.Hb da fiyat 77k bandında

63k lık olan şayet Hb da ise tabiki düşünür.Bu arada siz hangi modeli kullanıyorsunuz.Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?
Maalesef ürünün o satıcıdaki stoğu bitmiş. Bu ürünü kullanıyorum. https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g16-g614jia14-n3127a14-intel-core-i7-13650hx-16gb-1tb-ssd-rtx4070-freedos-16-wuxga-165hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV0000466XAB?magaza=Arcadia Bilişim&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.38.8

Maalesef ürünün o satıcıdaki stoğu bitmiş. https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g16-g614jia14-n3127a14-intel-core-i7-13650hx-16gb-1tb-ssd-rtx4070-freedos-16-wuxga-165hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV0000466XAB?magaza=Arcadia Bilişim&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.38.8
Bu ürünü kullanıyorum.
Kullandığınız modelden memnun musunuz ?Aşırı ısınma, ghosting vs yada uyaracağınız bir durum var mı ? Buldum sanırım satıcı Hepsibuarada.

Kullandığınız modelden memnun musunuz ?Aşırı ısınma, ghosting vs yada uyaracağınız bir durum var mı ? Buldum sanırım satıcı Hepsibuarada.
Evet cihaz bu nedense link sorun yarattı. Memnunum, aşırı ısınma yok fan sesi çok çok az diğer modellere oranla, ghostinge hiç denk gelmedim. Uyaracağım durum tek hoparlöründen bazen hiç ses gelmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı