ASUS ROG STRIX G16 alınır mı?

Hocam 63 bine 4070 li vardı bu fiyata 4060 alınmaz. Ayrıca kendimde kullanıyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Bu fiyat normalse çok iyi değil mi?

Çok iyi ama malesef Hepsiburada dan almak istiyor.World card dan dolayı.Hb da fiyat 77k bandında

Hocam 63 bine 4070 li vardı bu fiyata 4060 alınmaz. Ayrıca kendimde kullanıyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim.
63k lık olan şayet Hb da ise tabiki düşünür.Bu arada siz hangi modeli kullanıyorsunuz.Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?

Çok iyi ama maalesef Hepsiburada'dan almak istiyor. World Card'dan dolayı. HB da fiyat 77k bandında.

Aynı satıcı hocam iki sitedeki satıcı da belki bunu söylerseniz fikrini değiştirebilir.

Aynı satıcı hocam iki sitedeki satıcı da belki bunu söylerseniz fikrini değiştirebilir.
Hocam satıcıdan dolayı değil hb world cardla peşin 12 ay taksitle almak istiyor.O yüzden HB da dan arıyor.

Maalesef ürünün o satıcıdaki stoğu bitmiş. Bu ürünü kullanıyorum. https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g16-g614jia14-n3127a14-intel-core-i7-13650hx-16gb-1tb-ssd-rtx4070-freedos-16-wuxga-165hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV0000466XAB?magaza=Arcadia Bilişim&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.38.8

Kullandığınız modelden memnun musunuz ?Aşırı ısınma, ghosting vs yada uyaracağınız bir durum var mı ? Buldum sanırım satıcı Hepsibuarada.

Evet cihaz bu nedense link sorun yarattı. Memnunum, aşırı ısınma yok fan sesi çok çok az diğer modellere oranla, ghostinge hiç denk gelmedim. Uyaracağım durum tek hoparlöründen bazen hiç ses gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…