ASUS ROG STRIX G16 Armoury Crate ayarı nasıl olmalı?

mav3rick

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ASUS ROG STRIX G16 Intel Core i713650HX islemci ve RTX 4060 ekran kartina sahip laptopa sahibim fakat cihazla oyun oynarken cihaz Turbo modda iken sıcak calisiyor cunku cihaz oyunlarda fanlari fullemiyor ve bu da sıcak calismasina sebep oluyor. Bu sebepten oturu Armoury Crate uzerinden manuel mode ile fanlari full de calisacak sekilde ayarlamak istiyorum fakat manuel mode ayarlarinda CPU ile ilgili OC ve guc watt ayarlarida var ve bu modu kaydederken cikan uyarida korkutmuyor degil. Ekran goruntusundeki PL1 ve PL2 CPU guc ayarlari uzerinde degisiklik yapmadim ve ben sadece fan hizini degistirdim bu sekilde modu kaydedip kullansam bir sorun olur mu ya da bu PL1 ve PL2 degerlerini de dusurmem gerekir mi? (Armoury Crate uzerindeki PL1 ve PL2 degerleri uzerinde gelen orijinal degerler).

Dosya Ekleri

• armory-create.png
    277 KB · Görüntüleme: 35
  • armory-create2.png
    60,6 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne olursa olsun ısınacak yapacak bi şey yok. Otomatik bırakın.

Ne olursa olsun ısınacak yapacak bi şey yok. Otomatik bırakın.
laptop dur illaki isinacak fakat 70-75 derece araliginda calismasi gerekirken bu sekilde 90 derece ustunde calisiyor oyundayken fanlara bakiyorum 4000rpm de donuyor fakat max 7500 rpm ye kadar cikabiliyor ama armoury crate sacmaligi yuzunden cikmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…