HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP OMEN Laptop 16-WF0023NT i7-13700HX 16GB RAM 1TB SSD 8GB GeForce RTX 4070 16.1 inç FHD FreeDOS Siyah 7Q7X5EA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargo
O fiyatta bu modele yonelirdim. 2K - 165Hz - 500nit harika bir ekranla geliyor. 7940HS sayesinde sogutmasi da cok iyi ayrica pili de verimli kullaniyor. Type-C'den 100W'a kadar sarj olma gibi avantajlari da var.
ekranın 1600p ve 500 nit olması çok önemliyse Acer olabilir belki ancak almadan önce düşünmek gereken şeyler var mesela RTX 4070 laptop bu çözünürlükte nasıl performans verir gibi. Masaüstündeki gibi GDDR6X 192 bit bellek yok düz GDDR6 var ve 128 bit sadece ve bant genişliği düşük kalıyor aynı zamanda 8 GB VRAM de birçok oyunda kısıtlayacak o çözünürlükte. Oyun odaklı alıyorsanız bilgisayarı ben olsam 4070 kartı olan bir laptop alacaksam 1080p'de kalırdım.
ASUS'un rakibi daha çok MSI olabilir laptop tercihlerinde. Bu ikisi arasında her türlü ASUS alınır zaten. Monster alanlar pek memnun kalmıyor sitede çokça görebilirsin şikayetlerini.
ASUS'un rakibi daha çok MSI olabilir laptop tercihlerinde. Bu ikisi arasında her türlü ASUS alınır zaten. Monster alanlar pek memnun kalmıyor sitede çokça görebilirsin şikayetlerini.
Şahsen MSI almayı düşünmüyorum. Ülkemizde garantisine servis point bakıyor. Ve dolar üzerinden fiyatlandırma yapıyorlar diye biliyorum. Asus en azından servis ağı, kullanıcı yorumları iyi gibi.